Praktisk informasjon

clarion

Reiseplanlegging

Clarion Hotel & Congress er et av Skandinavias største kongresshotell, beliggende ved havna i Trondheim sentrum. Overnatting bestilles på egen hånd. Vi har en avtale med konferansehotellet som kan gi en god konferansepris.

Flybussen stopper rett ved hotellet og det er åtte avganger i timen fra hotellet til flyplassen, Værnes. Hotellet ligger også  i umiddelbar nærhet til Trondheim Sentralstasjon (<5 min)

Trondheim lufthavn, Værnes, ligger ved E6, 35 km nord for Trondheim sentrum. Gode transportløsninger gjør det enkelt å komme seg til og fra flyplassen – enten du velger buss eller tog.

Transport

Fly: Trondheim Airport Værnes har daglige forbindelser til alle større norske byer. Mer informasjon om transport til og fra flyplassen finner du på Avinors sider.
Tog: NSB har daglige togforbindelser fra Oslo, Bodø og flere andre byer.

Registrering

  • Tirsdag kl. 08.00 – 16.00
  • Onsdag kl. 08.00 – 13.00

Påmelding og betaling

Du skal motta en kopi av din påmelding per e-post umiddelbart. Dette er en bekreftelse på at din påmelding er mottatt. Ta kontakt dersom du ikke mottar dette.
Merk at påmelding til konferansen er bindende.

Teknisk arrangør

Klikk her hvis du vil endre din påmelding
Klikk her hvis du har glemt adgangskoden din

Streaming

Nytt av året er at vi overfører presentasjoner og innlegg på nett via streaming.
NB! gjelder kun dag 1.
Hashtag for Twitter-feed: bibsys14

Turist i Trondheim?

Like ved hotellet ligger også to av Trondheims største attraksjoner; Pirbadet -Norges største badeanlegg og Rockheim – det nasjonale opplevelsessenter for pop og rock. For mer informasjon om ting å se og gjøre i Trondheim, send oss en epost, eller gå til Visit Trondheim.

Rockheimbynight
Foto: www.trondheim.no

Savner du noe?
Ta kontakt med oss i Programkomiteen.