Vi gratulerer Kari Marie Kvamsdal

Kari_Kvamsdal_12_1
Kari Marie Kvamsdal er bibliotekleder ved Norsk Institutt for Luftforskning (NILU).

Kari Marie Kvamsdal, bibliotekleder ved Norsk Institutt for Luftforskning (NILU), er den heldige vinner av en iPad/lesebrett. Hun var en av 310 personer som hadde meldt seg på BIBSYS-konferansen innen 31. januar, og ble trukket ut som vinner av konkurransen.

Hvilke forventninger har du til årets konferanse?
Jeg ser fram til å bli oppdatert på nyheter fra BIBSYS. Som nytt BIBSYS-bibliotek er alt det gamle også nytt, men jeg ser fram til å få en formening om hvordan et nytt og moderne BIBSYS vil bli. Og så håper jeg på å bli beroliget med at det nye systemet blir mer brukervennlig, slik at det uten store problemer vil kunne implementeres i et lite fagbibliotek hvor vi ikke har egne IT-eksperter. Men først og fremst ser jeg frem til å høre hva som rører seg i bibliotekverdenen, og å treffe bibliotekkolleger. Jeg håper på mye inspirasjon!

Hvilke temaer er du mest interessert i?
Åpen publisering er det som er mest aktuelt for meg nå

Hvillke innlegg er mest relevant for arbeidet ditt til daglig hos NILU?
Litt vanskelig å svare på før jeg har hørt innleggene, men jeg har store forhåpninger til Live Rasmussen om fagbiblioteket som formidlingsarena.

BIBSYS ønsker Kari og alle andre deltakere velkommen til Trondheim og BIBSYS-konferansen 2014!